Plakat for filmen Janapar
20 September, 2023 19:30

BaghaveBio: Janapar – Love on a bike

Info:

Livet ligger for Tom Allens fødder. Han har netop blevet webdesigner, jobbet venter på ham og alt er skønt. Alligevel føler han at der er mere til livet end at sidde på kontoret og lave hjemmesider, så sammen med et par kammerater drager han ud på en cykeltur der skal tage dem rundt om jorden. Det viser dog hurtigt at blive en helt anden tur end Tom havde regnet med, på både godt og ondt. I stedet for at blive den rejsedagbog over en jordomrejse, bliver filmen til en kærlighedshistorie, fortalt igennem 3½ år. Fra den frosne armenske vinter, til den bagende afrikanske hede.

Janapar er meget mere end en rejsefilm, om eventyret ved at tage ud og vende sejrrigt hjem. Dette er en film om tvivl, møder imellem mennesker og ikke mindst kærlighed der spænder ben når man mindst venter det. En rørende historie fortalt af den 23 årige Tom Allen, der starter ud uden nogen erfaring med langdistance cykling, men med masser af gåpåmod. Undervejs ser vi hans kamp, frustration, op- og nedture, samt ikke mindst kærligheden der kommer på tværs.

Gik du glip af Janapar til BaghaveBio, kan du streame den fra: Janapars hjemmeside, så er du samtidig med til at støtte de små filmskabere og eventyrere.

Se triler:

BaghaveBio: Janapar - Love on a bike
Busbjergvej 63
8850 Bjerringbro
Phone: 61607070 Email: hallo@tipien.dk