Velkommen til et drømmeprojekt

Herude på Busbjergvej får drømmene nogle gange frit spil, så da vi så en tipi på Marketplace, slog vi til uden andre planer end at bruge den til en barnedåb og Sankt Hans for naboerne. Men nu stod den der så, og så opstod tanken: Hvordan kan vi samle folk, skabe møder på tværs og inspirerer folk til at leve livet lidt mere. Ideer var mange: foredrag, koncerter, yoga, workshops.

Og så opstod tanken: Hvorfor ikke lave en biograf i tipien? Igennem årene har vi set flere oversete film, der har det til fælles, at de sender en på en mental rejse, vækker rejselysten og får en til at tænke: “Er der mere til livet end jeg lige tror?”. Når rulleteksterne er rullet over skærmen, har vi tit tænkt, at vi lige have set en helt fantastisk film, og haft lyst til at alle andre også skulle have den oplevelse. Derfor har vi nu købt rettighederne til at vise tre af disse film og vi tør godt love: Hvis du er til eventyr, personlige fortællinger og noget helt andet end Hollywood, så bliver du ikke skuffet.

Ikke perfekt, men vigtigt

Vi er ildsjæle og entusiastiske, men også nybegyndere, så forvent ikke biografsæder, popcorn og caffe latte. Sæderne er hårde, underteksterne fraværende, det kan være koldt, og vi kan ikke love at myg ikke finder ind under fremvisningen, men vi tør godt love, at der venter dig en helt særlig filmoplevelse

Forhåbentligt er biografen første skridt på vejen til at sætte liv i nogle af alle de andre ideer vi har, men med to små børn løber tiden lidt hurtigt, så vi må starte i det små og håbe at vi kan tage næste skridt i næste sæson.

Hvis du synes om projektet så fortæl dine kollegaer, naboer eller andre om det. Det er en kæmpe hjælp.

Tipien finder du ved søen på adressen:
Busbjergvej 63
8850 Bjerringbro
Kommer du fra pramdragerstien, så drej op ved fiskepladsen og gå af markvejen til du på venstre side ser et træskilt med en svane, derfra kan du følge den “hemmelige sti” igennem skoven.

Vil du i kontakt med os kan vi fanges på: tlf. 61607070 eller mail: hallo@tipien.dk

Med venlig hilsen

Ane & Rasmus